Det blev ett lyckat slut på förra veckan. I söndags deltog jag i Cityloppis. Jag har sedan ett par veckor tillbaka rensat ut, tagit emot och sorterat saker, sådant som någon annan kan ha glädje av. Det blev början på mitt projekt som jag planerat för. Ett projekt som i ett första skede kommer att fokusera på personer med funktionsnedsättning i Ukraina.0 All inkomst från försäljningen kommer att på olika sätt gå till den här målgruppen. I form av ekonomiska medel och i form av hjälpmedel. Med en siffra på 3 198 kronor  blev det en bra början, långt över min förväntan. Dagen resulterade också i två nya kontakter. Två personer som på olika sätt kan vara värdefulla både för mig som person och för mitt projekt.

Ett projekt måste ha ett namn och självklart blev det ett namn med grodtema, F.R.O.G - Full rely on givers.

 

 
ST: 
Jag och Noel står bakom bordet som är fyllt av loppissaker. 

 
ST: 
Närbild på kontanter, mynt och sedlar.

 
Hjulen snurrar, hjulen rullar...